Ai in plasa 0 produse
  Pagiba principala Promotii Cum comand Contact
LogIn Nu ai cont? Inregistreaza-te
\\ Cum comand
Inainte de a utiliza serviciile de pe acest site, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile

Www.ibynail.ro este un magazin de comert on-line

Comanda online a produselor – termeni comerciali

Pentru a comanda produse marca IbyNail de pe acest site, este necesar sa va inregistrati. Toate datele introduse au caracter informativ si se culeg doar in scopul de a identifica cumparatorul. Compania noastra se supune regulilor si definitilor de confidentialitate! Magazinul foloseste un cos de cumparaturi “virtual”, in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul "Adauga in plasa". Acest buton il puteti gasi atatsat la prezentarea produselor noastre. Nu exista o valoare minima a comenzii.
Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina care prezinta continutul cosului de cumparaturi. In acest moment puteti fie sa va intoarceti la pagina anterioara folosind butonul "Continua cumparaturile", fie sa trimiteti comanda.
Daca alegerea dumneavoastra este sa finalizati si sa trimiteti comanda, trebuie sa va asigurati ca ati introdus cantitatile dorite, apoi actionati butonul "Actualizeaza cumparaturile". Sunteti gata acum sa trimiteti comanda prin actionarea butonului Trimite comanda. Veti fi indrumat sa introduceti datele dumneavoastra in lista ce apare, iar ca rezultat al acestei proceduri, dupa ce veti trimite formularul, veti fi contactat de un reprezentat de vanzari al companiei noastre pentru a confirma comanda si a finaliza procedura.

Programul nostru de lucru

Preluare comenzi: NON STOP la comenzile facute pe site;
Procesare comenzi (confirmari de stoc, informatii legate de produse, etc.)
Luni – Vineri: 9.00 – 17.00
Sambata, Duminica: INCHIS
Comenzile si intrebarile trimise dupa ora 17:00 si in zilele libere vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare

Plata produselor

Va oferim mai multe modalitati de plata:
• Plata prin ordin de plata
• Plata in avans, pe baza unei facturi proforme
• Plata la livrare in numerar sau ramburs pentru livrari prin curier
Plata la livrare se face in numerar, in lei, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru plata prin virament bancar sau varsamint in cont aveti nevoie de urmatoarele date:

Nume firma: SC IBY NAIL SRL
Cod unic inregistrare: RO24759483
Nr. Registrul Comertului: J35/4053/2008
Banca: Transilvania Timisoara
Cont: RO21 BTRL 03601202104209XX

Livrarea produselor

Produsele se vor livra si plati utilizind modalitatea aleasa de Dumneavoastra la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt absolut noi.
SC Iby Nail SRL isi livreaza produsele in sistem en-gros si en-detail oriunde pe teritoriul Romaniei si in afara teritoriului, ca urmare a comenzii efectuate de client.
Termenul de livrare este cuprins in intervalul 24-72 ore de la data confirmarii comenzii, in functie de destinatie. Livrarea se face prin firmele de curierat cu care compania noastra detine un contract de colaborare sau la solicitarea clientilor, se pot alege alte variante agreate de ambele parti. In Timisoara, produsele se pot ridica de la sediul companiei sau se pot livra de agentii nostrii in mod gratuit.
Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a sitului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Costuri de expediere

Politica companiei noastre referitoare la costurile de expediere ale produselor sunt urmatoarele:
 - in Timisoara, nu exista costuri, livrarea produselor fiind absolut gratuita
 - pentru celelalte orase, in cazul comenzilor de pana la 100 de lei costurile de expediere si ramburs revin in totalitate in sarcina clientului; pentru comenzi cuprinse intre 100 si 500 de lei, costurile de expediere sunt suportate de compania noastra, clientul suportand doar taxele de ramburs (sau comisionul bancii, in cazul platii prin banca); in cazul comenzilor ce depasesc suma de 500 de lei, costurile de expediere si ramburs sunt suportate in intregime de noi!

Anularea sau completarea comenzilor

Anularea sau adaugarea unor produse intr-o comanda efectuata se poate face doar in cursul zilei in care ea a fost efectuata, pana la orele 18.00, prin telefon.
Comenzile expediate pot fi anulatea doar daca se face dovada lipsei de conformitate cu fisa produsului. Compania noastra face eforturi sustinute de a produce si comercializa doar produse profesionale cu cel mai inalt grad de calitate!

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate .
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa instrainam prin orice alt mod bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Publicitate si legaturi cu alte situri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.
Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright

Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea SC Iby Nail SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Iby Nail SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.
Daca considerati ca orice material de pe acest site, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office@ibynail.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

CONFIDENTIAL

Informatii personale
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe SC Iby Nail SRL sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte.
Securitatea datelor personale
Accesarea SC Iby Nail SRL implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de SC Iby Nail SRL. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile SC Iby Nail SRL sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de SC Iby Nail SRL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). SC Iby Nail SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
SC Iby Nail SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
a. dreptul de a cere SC Iby Nail SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
b. dreptul de a cere SC Iby Nail SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere SC Iby Nail SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
d. dreptul de a cere SC Iby Nail SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@ibynail.ro sau prin posta, la adresa: Strada Gh. Doja, nr. 7, ap. 6. SC Iby Nail SRL foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

I
on web by MagBross
Copyright 2009 SC Iby Nail SRL, Timisoara. Toate drepturile rezervate
Acest website este optimizat pentru browserele Firefox, Google Chrome si Opera